JJ Footwear

JJ Footwear weet dat iedere vrouw uniek is. U ook! Iedere voet en iedere kuit is anders. Het kopen van laarzen en schoenen is niet altijd eenvoudig. JJ Footwear biedt de oplossing. Als pasvormspecialist bieden zij modieuze laarzen met brede schacht, laarzen met smalle schacht en laarzen met normale schacht. Bij JJ Footwear kunt u ook terecht voor normale en brede enkellaarsjes en normale en brede schoenen. De volledige collecties zijn uitgerust met een flexibele, antislip zool en uitneembare voetbedden.

Maar liefst 70% van de Europese vrouwen heeft problemen met het aanschaffen van schoenen en laarzen. De ontwikkeling van een kuitlaars in diverse wijdtes loste een groot aantal problemen van de consument op. Feedback van de dragers heeft het merk geleerd dat niet alleen de kuitwijdte een probleem is. Ook andere onderdelen, zoals de lengte en de breedte van de voet, zijn van belang om een ultieme pasvorm te kunnen garanderen. De oplossing was simpel; net zoals er bij kleding confectiematen zijn, heeft het merk dat voor laarzen (en later ook schoenen en enkellaarsjes) ontwikkeld.

Vandaag de dag heeft JJ Footwear een uniek systeem ontwikkeld waarin vier cruciale meetpunten worden meegenomen in het uiteindelijke ontwerp. Dit betreft de instap wijdte, de voorvoetomvang, de enkelomvang en de kuitwijdte. JJ Footwear heeft het meest comfortabele en het perfect passende aanbod aan laarzen met normale schacht, laarzen met brede schacht, laarzen met smalle schacht, normale enkellaarsjes, brede enkellaarsjes.