Over ons

132 jaar een begrip in Katwijk

Haasnoot Schoenen is een begrip in Katwijk aan Zee en viert dit jaar haar 132verjaardag. In 1892 werd het bedrijf opgericht door Krijn Haasnoot en werden de schoenen van eigen makelij verkocht in een winkel aan de Voorstraat. Nu, meerdere generaties en verhuizingen later, is de service nog net als toen. 
Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. Onze ervaren medewerkers helpen u graag met het opmeten en uitzoeken van een schoen met de juiste pasvorm.

U kunt bij ons terecht voor een grote collectie A-merken zoals Floris van Bommel, van Lier, Clarks, Mephisto, Gijs schoenen, Finn Comfort, Vital, Solidus, Hey Dude, Helix klompen en Fitflop voor heren. Voor dames hebben wij merken als Durea, Finn Comfort, Birkenstock, Wolky, Vital, Solidus, Gabor en Fitflop in het assortiment. In de winter kunnen wij u ook voorzien van pantoffels van het merk Rhode en Qfit . Tevens verkopen wij verbandschoenen in Dames en Heren maten .

In de overzichtelijke online kijkshop op deze website kunt u het uitgebreide assortiment van Haasnoot Schoenen bekijken. Ziet u een schoen die u graag wilt hebben? Reserveer deze dan online of kom langs in onze winkel. 

U vindt Haasnoot Schoenen in de Princestraat in Katwijk aan Zee. De winkelstraat van Winkelhart Zeezijde ligt direct achter de Boulevard.