Haasnoot Schoenen

125 jaar een begrip in Katwijk

Haasnoot Schoenen is een begrip in Katwijk aan Zee en viert dit jaar haar 128verjaardag. In 1892 werd het bedrijf opgericht door Krijn Haasnoot en werden de schoenen van eigen makelij verkocht in een winkel aan de Voorstraat. Nu, meerdere generaties en verhuizingen later, is de service nog net als toen. 
Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. Onze ervaren medewerkers helpen u graag met het opmeten en uitzoeken van een schoen met de juiste pasvorm.

U kunt bij ons terecht voor een grote collectie A-merken zoals Floris van Bommel, van Lier, Clarks, Mephisto, Finn Comfort, Vital, Solidus en Fitflop voor heren. Voor dames hebben wij merken als Durea, Finn Comfort, Birkenstock, Wolky, Vital, Solidus, Gabor, JJ Footwear en Fitflop in het assortiment. In de winter kunnen wij u ook voorzien van pantoffels van het merk Rhode. Naast schoenen voor dames en heren vindt u bij ons ook diverse lederwaren en de volledige collectie van 1915 watches.

In de overzichtelijke online kijkshop op deze website kunt u het uitgebreide assortiment van Haasnoot Schoenen bekijken. Ziet u een schoen die u graag wilt hebben? Reserveer deze dan online of kom langs in onze winkel. 

U vindt Haasnoot Schoenen in de Princestraat in Katwijk aan Zee. De winkelstraat van Winkelhart Zeezijde ligt direct achter de Boulevard.