Heydude

7 redenen om te kiezen voor HEYDUDE:

Ultralicht

We hebben de moderne schoen opnieuw ontworpen en gereconstrueerd. Dit hebben we gedaan door alle stijve en harde onnodige onderdelen te vervangen voor lichtgewicht en comfortabele materialen.

Easy-on-systeem

Al onze schoenen zijn ontworpen op basis van het Easy-On-systeem, waarmee je gemakkelijk kunt instappen zonder in te boeten op de juiste ondersteuning voor je voeten.

Flex & Fold technologie

Alle voordelen van een schoen met het gevoel van een slipper. Onze ultralichte voorgevormde buitenzool is geïntegreerd met de eenvoudig uitneembare binnenzool van memory foam. Dit zorgt voor een ultiem dempende, comfortabele en ademende schoen.

De perfecte pasvorm

De wijde pasvorm zorgen voor lekker veel ruimte voor de tenen. Ideaal voor herstel na het sporten, relaxen of tijdens het werk.

Ergonomisch memory foam

De HEYDUDE schoenen ondersteunen de natuurlijke balans in het lichaam. De kern van traagschuim werkt schokabsorberend. HEYDUDE zorgt voor het ultieme blotevoetengevoel.

Materiaal en design innovaties

Ons Italiaanse R&D-team ontwikkelt elk jaar nieuwe designs, materialen en technologieën om de meest geavanceerde schoen te maken.

Kwaliteit en prijs

Iedereen verdient een paar HEYDUDE daarom bieden wij de beste kwaliteit voor een scherpe prijs.