Gijs schoenen

Vakmanschap

Al 100 jaar wordt het Vakmanschap van vader op zoon doorgegeven. Nog steeds worden de schoenen op ambachtelijke en vakkundige wijze geproduceerd. Dat kunt u zien aan de perfecte afwerking, voelen aan het zorgvuldig gekozen leer. En beleven… met lopen.

Pasvorm

GIJS gaat verder waar anderen stilstaan. Door het unieke concept van meerdere breedtematen is GIJS er voor elke voet; smal (E), middel (G), breed (H) en extra breed (K). Het verwisselbaar anatomische gevormd voetbed maakt dat GIJS optimaal is aan te passen aan de eisen van uw voeten. GIJS stelt geen linker- of rechter voet teleur. U wilt toch lopen als gegoten! GIJS schoenen zijn beschikbaar in UK sizes 6 t/m 13 en French sizes 39 t/m 48

Niet passen maar meten

Ervaar het pure vakmanschap. Het creëren van de optimale pasvorm. Aanmeten is perfect passen. Perfect passend maakt ‘lopen als gegoten’.

Gijs van Drunen

Op 19 april 1913 werd door de heer Gijs van Drunen te Drunen de grondslag gelegd van het familiebedrijf. De oprichter en grondlegger maakte destijds uitsluitend prima herenschoenen, geheel handwerk en hij ontving al in 1913 een gouden medaille op een tentoonstelling voor handwerk te Baardwijk. Gijs en al zijn nazaten hebben één eigenschap gemeen en dat is passie voor de optimale pasvorm van schoenen. Zo ontstond in de loop der jaren het idee om schoenen te ontwikkelen in meerdere breedtematen en met een verwisselbaar voetbed. Deze zienswijze is door de latere generaties van Drunen verder geperfectioneerd.