Falke Sokken

FALKE staat al meer dan 125 jaar voor uitstekende kwaliteit en perfect vakmanschap. Onze sokken zijn niet alleen veelzijdig qua kleur, maar inspireren ook door de verschillende materialen, patronen en gebreide materialen. 
Of het nu gaat om de klassieke katoenen kousen , de sportieve sneakersokken Cool Kick of de klassieke Airport voor mannen: bij FALKE vindt u de juiste sokken voor elke gelegenheid

Wij gebruiken veel verschillende natuurlijke materialen als basis voor onze sokken en kousen. Puur katoen met de verkoelende eigenschappen. Of fijne scheerwol, dat zowel warme als koude temperaturen perfect reguleert. In de winter zorgt wol voor de nodige warmte aan uw voeten.

De perfecte FALKE-pasvorm

Veel van de modellen van onze sokken zijn voorzien van de perfecte FALKE-pasvorm. Dit betekent dat u een kleine L (links) en R (rechts) op uw kousen ziet staan. De sokken zijn anatomisch gevormd zodat ze perfect om uw voeten passen.

Duurzaame sokken

Onze sokken worden steeds vaker van duurzaam garen gemaakt. Wij richten ons ook in onze gehele productieketen op de bescherming van het milieu, bijvoorbeeld door minder water te verbruiken, het welzijn van dieren in de gaten te houden en sociale verantwoordelijkheid te nemen. Met sokken van FALKE kiest u daarom voor een duurzaam product dat niet alleen indruk maakt door duurzaamheid, maar ook sociale en milieubewuste verantwoordelijkheid ondersteunt.